FIX2GO IT-Solutions Verzenden & Bezorgen

Bezorging

Bij FIX2GO IT-Solutions hebben wij het vrij simpel gehouden, het maakt namelijk niet uit wat je besteld, je bestellingen wordt altijd binnen 2 werkdagen verzonden en geleverd door POSTNL.
We weten dat meeste bedrijven zelfde product beloven vandaag besteld morgen in huis maar we hebben gekozen voor het leveren van 2 werkdagen dat doen omdat we een product controle uitvoeren zodat onze klanten altijd een goed werkende en gecontrolleerde apparatuur krijgt van ons.
..

Wat zijn de verzendkosten?

BIj FIX2GO IT-Solutions rekenen wij een verzendkosten van €6 incl. BTW. Per Bestellingen

Uw Product afhalen

Afhalen in de winkel is mogelijk. Zie hiervoor onze openingstijden..

Wat als ik niet thuis ben?

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan kun je met de code die op het kaartje staat op PostNL aangeven wanneer bezorging jou wel uitkomt..

Levertijd Product niet voorradig

BIj FIX2GO IT-Solutions we doen hiervoor echt ons best! om uw product altijd binnen 2 werkdagen te leveren indien je een bestelling heb geplaatst en deze hebben we niet op voorraad dan duurt het meeste gevallen tussen 5-8 werkdagen