FIX2GO IT-Solutions Garantie & Service

Heb ik recht op garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.”..

De volgende situatie vallen niet onder de garantie!

  • Softwareprobleem door een virus;
  • Val-en/of stootscahde;
  • Waterschade;
  • Schade aan de Accu;

Is mijn verzending verzending verzekerd?

Is mijn verzending verzending verzekerd? Het pakket wat je van ons ontvangt is verzekerd, je dient voor ontvangst een handtekening te plaatsen.

Wat zijn de kosten voor reparatie?

De kosten van reparaties hangen af van het probleem. Elke situatie zullen wij individueel moeten beoordelen..

Onderzoekskosten

Wanneer je een product naar ons retour stuurt waarvan de schade door jezelf is ontstaan, of buiten de garantie valt, ben je FIX2GO onderzoekskosten verschuldigd. Dat is een vast bedrag van € 25,-. Ook de retourkosten & verzendkosten zijn op eigen rekening. Alvorens wij deze apparaat naar je retour sturen, vragen wij eerst de kosten te vergoeden. .

Garantiebewijs

Bij FIX2GO IT-Solutions is de factuur van je bestelling tevens het garantiebewijs van je artikel. Als je aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur. Je factuur sturen wij altijd samen met uw bestelling mee.

Meer informatie over garantie

Kijk op de website van ConsuWijzer als je meer wilt weten over de garantievoorwaarden, daar lees je wat je rechten zijn als consument. ConsuWijzer is het informatieloket van de overheid voor consumenten..