Laptop Computer APK

Computer of laptop traag?

De computer, laptop, tablet en telefoon zijn tegenwoordig onmisbaar geworden. Ze worden vaak intensief gebruikt en worden gelijk gemist, wanneer er een storting optreed. Daarom is onderhoud nodig om er voor te zorgen dat de computer, laptop of tablet optimaal kan blijven functioneren.

 

Wanneer FIX2GO IT-Solutions uw apparaat nakijkt, wordt er onder andere op de volgende punten gelet:
Wij testen de hardware grondig om er zeker van te zijn dat de onderdelen zonder fouten zijn. Hiermee kunnen we vaak een computer crash voorkomen.
Wij scannen uw computer op alle soorten virussen en verwijderen deze zodat uw computer u uw computer optimaal en veilig kunt blijven gebruiken.
Ook gaan wij na of de geïnstalleerde virusscanner nog up-to-date is. Zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
Om de computer zo optimaal te laten draaien, verwijderen wij alle overbodige programma’s en bestanden. Hierdoor komt er weer meer ruimte vrij op de computer en zal hij sneller gaat werken.
Om te voorkomen dat de computer oververhit raakt, maken wij de computer of laptop helemaal stofvrij. Hierdoor kunt u veel langer plezier hebben van uw laptop, zonder dat hij uitvalt door de hitte.
Hierdoor blijft al uw randapparatuur (denk aan: printers, luidsprekers. Etc.) optimaal werken.
Er wordt gecontroleerd welke programma’s allemaal opstarten wanneer de computer aan gaat. Hier zitten vaak ook programma’s tussen welke overbodig zijn. Deze worden uitgeschakeld en indien nodig verwijderd.