Microsoft Office 2016 Home and Business

Op voorraad
2 werkdagen
€ 144,99
geen
Microsoft Office Home and Business 2016

Microsoft Office Home and Business 2016 - Productbeschrijving

Met Microsoft Office Home and Business 2016 heeft u de perfecte basis voor al uw kantoorwerkzaamheden en tegelijkertijd worden deze professioneel gedaan. U verkrijgt de populaire Office-toepassingen Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook in de laatste versie. Of u standaardbrieven, ontwerpen creëert, e-mails beheert of u wilt afspraken in het oog houden Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen zal u daar efficient bij helpen. 

In het centrum van Office 2016 Home and Business heeft de gebruiker de mogelijkheid om via het netwerk de Cloud service te gebruiken. U kunt de bestanden openen, bewerken en delen vanaf elke locatie. De office-toepassingen hebben zich dusdanig afgestemd op het dagelijks werk om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden. Dit gebeurd bijvoorbeeld door middel van de efficiënte werking van het systeem en de verfijnde hulp ondersteuning. Op het eerste gezicht zijn de afzonderlijke programma’s inderdaad weinig veranderd, maar een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd.


Nieuwe functies in Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

  • Met de Cloud krijgt u toegang tot het netwerk, hierdoor kunnen andere gebruikers toegang krijgen tot uw bestanden en zijn deze flexibel te delen.  
  • Office Online synchroniseert met Microsoft OneDrive-account zodat u uw foto's, documenten en andere bestanden overal kunt bekijken en bewerken. 
  • Het real-time netwerk maakt gelijktijdige bewerken van documenten mogelijk.
  • Met de nieuwe sjablonen van Word, Excel, evenals de nieuwe Powerpoint-sjablonen in breedbeeld kunt u uw uitwerkingen aantrekkelijker presenteren. 
  • In Excel slechts met een klik trendberekeningen en tijdreeksanalyses maken.
  • ‘‘Cutter‘‘ zorgt ervoor dat uw Outlook-mailbox altijd opgeruimd is.
  • De ‘‘Tell Me‘‘ zoek assistent helpt de functies binnen de programma’s sneller te vinden. 
  • De individuele programma’s zijn in staat om uw manier van werken te leren en te analyseren op basis van uw terugkerende patronen. 
  • ‚‚Insights‘‘ is gekoppeld aan de Microsoft Bing zoekmachine en biedt de mogelijkheid om context informatie (bijvoorbeeld foto’s, Wikipedia inschrijvingen) direct te zoeken via de Office-toepassing.
  • De oogvriendelijke werking geeft de mogelijikheid om achtergronden donker te maken met de ‘‘Black Theme“.

Werken in de Cloud OneDrive

De focus van Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen ligt op het gebruik van de Cloud Service OneDrive. U heeft 5 GB aan schijfruimte die u kunt opvullen met foto’s, documenten, muziek en andere bestanden. Door de eenvoudige toegang tot uw bestanden kunt u ze openen vanaf vrijwel elke locatie en deze bewerken.  Dit maakt u mobiel en flexibel, u kunt uw bestanden met uw collega’s via de cloud delen. Dit maakt het mogelijk om gemeenschappelijk aan een project te werken. Door middel van het real-time netwerk kunt u bijhouden wat er precies veranderd is aan het document. 

Naadloze overgang voor Office 2013 gebruikers

Gebruikers van Office 2013 zullen zich direct thuis voelen in Microsoft Office 2016 Home and Business. De veranderingen in de programma’s zijn nauwelijks te merken. De verbeteringen in de nieuwe Office-pakket zijn voornamelijk in het efficiënter werken en gebruikers via het netwerk samen te brengen. Daarom heeft Microsoft bewust vermeden te veel functies binnen de afzonderlijke applicaties te voeren. Het reeds bekende overzichtelijke design zult u ook weer terugvinden in Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen. De gebruiksvriendelijke interface biedt snelle toegang tot alle programma’s en tools.

Office Home and Business 2016 is gericht op bedrijven en thuisgebruikers en biedt een stabiele basis voor de dagelijkse werkzaamheden op de PC. De gemeenschappelijke office applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint zullen u ondersteunen bij het uitvoeren van uw taken


Specificaties
Platform Microsoft Windows
Ondersteunde besturingssystemen Windows 7/8 en 10
Schijfruimte 3 GB vrije ruimte op de harde schijf
Installatie-informatie Let er bij het installeren op dat er geen proefversie van Office en/of van MS Works op je computer aanwezig is; anders lukt installeren niet. Zorg ook dat deze versies compleet en grondig verwijderd zijn voordat je gaat installeren. Heb je toch geprobeerd te installeren, zonder deze versies te verwijderen? Verwijder dan zowel de proefversies als de geïnstalleerde onderdelen van het pakket dat bij ons besteld is. Daarna kun je een nieuwe installatie doen.