Over Ons

FIX2GO IT-Solutions is onstaan vanuit gedacht om gebruikers een beter beveiligde laptop te leveren Bij ons kun je terecht voor de koop, reparatie of inruil van mobiele apparaten, waarbij je altijd profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuw apparaat, maar dan aantrekkelijk geprijsd..

FIX2GO

Organisatie

FIX2GO IT-Solutions is in 2016 opgericht De naam is een acroniem voor "oplossen van ict problemen" Het bedrijf is gespecialiseerd in Linux oplossingen/implementatie, het beheer en de monitoring van Linux, zoals CentOS, Ubuntu, Debian of Red Hat Enterprise Linux. Daarnaast is er erg veel kennis van andere Open Source producten en levert het bedrijf een complete set aan dienstverlening voor de volledige ondersteuning van de IT.
FIX2GO IT-Solutionsis een kennisintensief bedrijf. Alle werknemers hebben passie voor het vak en leren continu bij, zodat ze steeds op de “boeggolf” van de technologie mee kunnen surfen! .

Onze messie

Onze missie is linux besturingssystemen breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. maar uw besturingsysteem is wel nieuwste van het nieuwste
Dat doen we door de producten een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, Door middel van Linux en Open Source leveren we een structurele bijdrage aan het duurzame succes van onze klanten.  service en garantie zoals je die van andere besturingsysteem gewend bent, maar gehele gratis. Denk hierbij aan microsoft Office als u een Windows laptop/computer koopt heeft uw laptop enkel het besturingsysteem op uw moet voor elke andere software gaan betalen met Linux Als besturingsysteem is alles Open source software is vrij (gratis) beschikbaar.
De meest populaire reden is zonder twijfel: 'Het is gratis software'. Liever spreken we over vrij beschikbaar, want gratis software wil niet altijd zeggen dat het ook vrije software (Free to use) is. Zo is de browser 'internet explorer' van Microsoft wel gratis maar het is geen 'open source software'. Dat is een belangrijk en groot verschil. eel mensen zijn van mening dat gratis software minder goed is, maar dat is absoluut niet het geval er zijn namelijk veel grote bedrijven (Google, Facebook, IBM, HP, Intel) die deze software gebruiken en sponsoren. Bekijk deze leuke animatie video over hoe Linux wordt gebouwd.

History of Beginning

Donec libero dolor, tincidunt id laoreet vitae, ullamcorper eu tortor. Maecenas pellentesque, dui vitae iaculis mattis, tortor nisi faucibus magna, vitae ultrices lacus purus vitae metus.

Samir Akbari

Ceo / founder

Anna baranov

Client care

Postnl

PostNL

Bezorgd Uw Pakket

paypal

Paypal

Betaalmogelijkheden

Vacature

vacature

Personeel Gezocht M/V

We are Hiring!

Wie Zijn Wij?

Wij als  FIX2GO IT-Solutions bedrijf hebben 1 doel onze klanten voorzien van de beste en beveiligde besturingssysteem door dat wij alle onze systeem met Linux als besturing systeem leveren weten wij dat onze klanten ook het beste krijgen  lees het rapport van Onderzoekers van de Britse geheime dienst GCHQ
Klik hier .  Doordat wij gebruik maken van Linux als besturingsysteem heb je ook geen zware dure hardware nodig zoals bij Microsoft Window. daarom kunnen wij onze klanten blij maken met een goed product voor een hele lage prijs en het beste besturingsysteem. 

Duurzaamheid

Door refurbished producten te kopen help je de planeet en het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Net als vele onder ons willen ook wij ons steentje bijdragen aan een groenere en gezondere planeet.  Dit doen wij door onze producten opnieuw in te zetten en daardoor wordt het milieu een stuk minder belast.
Jaarlijks worden er miljarden computers, laptops, tablets etc. geproduceerd en dat belast het milieu behoorlijk. Een hoop van deze producten worden na kort gebruik alweer vervangen terwijl dat helemaal niet nodig is.
Dit beperken heeft een enorme gunstige werking op de aarde. Denk aan het terugbrengen van uitstoot van broeikasgassen en ook al het afval wat hiermee wordt gereduceerd. Van dit “afval” is aan de aan de andere kant van de wereld een te kort aan deze grondstoffen, die hier dan worden weggegooid. Eigenlijk niet echt logisch, toch? Door voor refurbished hardware te kiezen draag je meteen een steentje bij en zelf wordt je er nog beter op ook! Het scheelt flink in de kosten en je krijgt nog een A-merk product ook. Dus de planeet blij, jij blij en wij ook natuurlijk oo

History of the company

Mauris rhoncus aliquet purus, a ornare nisi euismod in. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Etiam imperdiet eu metus vel ornare. Nullam in risus vel orci feugiat vestibulum. In sed aliquam mi. Nullam condimentum sollicitudin dui.

Cooperate with Us!

Donec libero dolor, tincidunt id laoreet vitae, ullamcorper eu tortor. Maecenas pellentesque, dui vitae iaculis mattis, tortor nisi faucibus magna, vitae ultrices lacus purus vitae metus. Ut nec odio facilisis, ultricies nunc eget, fringilla orci.

Waarom FIX2GO IT-Solutions?

support

Om ondersteuningsaanvragen te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ondersteuningssysteem. Aan elke ondersteuningsaanvraag wordt een uniek ticketnummer toegekend dat u kunt gebruiken om de voortgang en antwoorden online bij te houden Ter referentie bieden wij complete archieven en een overzicht van al uw ondersteuningsverzoeken. Een geldig e-mailadres is vereist om een ticket in te dienen..

Garantie

Op onze gebruikte & nieuwe producten ontvangt u altijd 1 jaar garantie Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het product dat ze bij ons aanschaffen mocht er toch iets niet goed zijn zorgen wij dat het snel word opgelost .

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende bekende betaalmethoden.

iDeal betaalmethode
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. U bestelt een product. Kies iDEAL als betaalmethode. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar onze webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

iPaypal
U betaalt via uw bankrekening of creditcard, zonder uw financiële gegevens te delen. PayPal maakt online betalen makkelijk, veilig en snel. Als u de transactie heeft afgerond, ontvangen wij een seintje dat het geld beschikbaar is en dat we uw bestelling in behandeling kunnen nemen.

Klantenservice

Om ondersteuningsaanvragen te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ondersteuningssysteem. Aan elke ondersteuningsaanvraag wordt een uniek ticketnummer toegekend dat u kunt gebruiken om de voortgang en antwoorden online bij te houden
Ter referentie bieden wij complete archieven en een overzicht van al uw ondersteuningsverzoeken. Een geldig e-mailadres is vereist om een ticket in te dienen.

Producten met 2 Werkdagen levertijd

FIX2GO IT-Solutions hanteert voor onderstaande producten 2 werkdagen levertijd.


  • Laptop
  • Computers