COMPUTER EN LAPTOP REPARATIE

 

Ondervindt u last van problemen met uw computer of laptop? Zoals software die niet meer werkt of dat uw computer simpelweg niet meer opstart? Wij kunnen direct helpen! Wij kunnen uw computer te repareren zodat u weer vooruit kunt met uw werkzaamheden. Indien het probleem te uitgebreid is, nemen wij de computer of laptop mee naar onze werkplaats en proberen deze, afhankelijk van het probleem, binnen één of twee werkdagen te repareren. Tijdens de repartie periode kunt u gebruik maken van een leen laptop van FIX2GO IT-Solutions 

FIX2GO IT-Solutions repareert uw laptop of PC!

Laptop reparatie: snelle service door vakkundige technici!
Kunt u uw laptop of PC ook zo moeilijk missen? Dat is vaak de reden waardoor u reparatie ervan uitstelt tot het wellicht te laat is. Want wat kan er allemaal kapot gaan aan een laptop? Best veel! Zeker wanneer u het apparaat vaak verplaatst, zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar ook als u er zeer voorzichtig mee omgaat, leidt eenvoudig gebruik of surfen op internet sluipenderwijs tot schade. Bij ons kunt u terecht voor laptop en computer reparatie voor vele merken en voor elk onderdeel.
Vul hieronder het formulier in en maak een afspraak met onze technische dienst. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan bel ons op  085 009 19 19

 Laptop reparatie voor vele merken
Het maakt niet uit van welk merk uw laptop of PC is. Laptop reparatie is in principe voor elke computer gelijk. Een te vervangen hardeschijf van een Toshiba vereist dezelfde soort skills als het geheugen aanpassen van een Apple. Wij hebben ervaren technici in dienst voor wie dit gesneden koek is. Snel, vriendelijk en vakkundig wordt u geholpen waarna uw probleem als sneeuw voor de zon verdwenen is. Laptops4all  staat u graag te woord bij vragen of problemen.

Wat kan er allemaal kapot gaan aan een laptop?
Soms is een laptop reparatie echt urgent. U kunt er niet verder mee werken voordat een ervaren technicus ernaar gekeken heeft. Het gaat dan vaak over zaken als:

- vervangen hardeschijf
- vervangen ssd
- geheugen aanpassen
- data herstellen
- beeldscherm defect

Heeft u dus te maken met een computer of laptop die de grenzen van zijn functionaliteit heeft bereikt, komt u dan eerst bij ons langs voordat u een nieuwe koopt. Er is vaak nog veel mogelijk! Zeker wanneer u bang bent dat uw gegevens verloren zijn gegaan als gevolg van een beschadigde harde schijf, kunnen wij u meestal geruststellen.

Laptop en PC reparatie bij ons in Venlo:
Laptops4all voor de regio Utrecht, laptop reparatie Hilversum of laptop reparatie Amsterdam het maakt ons niet uit wij doen dit  in onze winkel in Loosdrecht altijd zo snel mogelijk. We begrijpen dat u uw computer niet lang kunt missen. Als het gaat om data herstellen of een te vervangen ssd schijf, kan dit in sommige gevallen gedaan worden terwijl u wacht. Hebt u nijpende computerproblemen of wilt u gewoon wat meer informatie over ons? Mail ons suuport@fix2go.nl of bel ons 085 009 19 19

 

 

 

COMPUTERS & LAPTOPS

UPGRADES EN UPDATES

SOFTWARE

RANDAPPARATUUR

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops. Indien er problemen zijn kunnen wij deze zowel hardware-matig als ook software-matig repareren. Indien nodig vervangen wij onderdelen.

Vaak is een relatief oude computer of laptop traag. Echter, in praktijk is het mogelijk om bepaalde hardware te vervangen waardoor uw systeem weer volledig up-to-date is en sneller werkt.

Loopt uw software wel eens vast of is deze sterk veroudert? Wij kunnen uw systeem voorzien van de nieuwste software en geven u direct het juiste advies zodat u weer doeltreffend door kunt werken.

Naast het repareren van computers laptops kunnen wij tevens de randapparatuur repareren en instellen. Dit betreft o.a. printers, scanners, beeldschermen etc. Informeer naar de mogelijkheden.