COMPUTER EN LAPTOP REPARATIE

 

Ondervindt u last van problemen met uw computer of laptop? Zoals software die niet meer werkt of dat uw computer simpelweg niet meer opstart? Wij kunnen direct helpen! Wij kunnen uw computer te repareren zodat u weer vooruit kunt met uw werkzaamheden. Indien het probleem te uitgebreid is, nemen wij de computer of laptop mee naar onze werkplaats en proberen deze, afhankelijk van het probleem, binnen één of twee werkdagen te repareren. Tijdens de repartie periode kunt u gebruik maken van een leen laptop van FIX2GO IT-Solutions  

 

COMPUTERS & LAPTOPS

UPGRADES EN UPDATES

SOFTWARE

RANDAPPARATUUR

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops. Indien er problemen zijn kunnen wij deze zowel hardware-matig als ook software-matig repareren. Indien nodig vervangen wij onderdelen.

Vaak is een relatief oude computer of laptop traag. Echter, in praktijk is het mogelijk om bepaalde hardware te vervangen waardoor uw systeem weer volledig up-to-date is en sneller werkt.

Loopt uw software wel eens vast of is deze sterk veroudert? Wij kunnen uw systeem voorzien van de nieuwste software en geven u direct het juiste advies zodat u weer doeltreffend door kunt werken.

Naast het repareren van computers laptops kunnen wij tevens de randapparatuur repareren en instellen. Dit betreft o.a. printers, scanners, beeldschermen etc. Informeer naar de mogelijkheden.