De beste prijs voor jouw product!                          Wij geven uw hoogste bod            

Ontvang cash geld of een voucher voor uw oude device

Heb jij nog een oude mobiele telefoon, een oude LAPTOP of wellicht een tablet liggen waar je niets meer mee doet?

Wij kopen ze op en jij krijgt er geld voor: dat is dus win-win!

De voordelen bij FIX2GO IT-Solutions?
  • Bij ons krijg je de beste prijs voor je product!
  • Eerlijke en actuele prijs voor uw product
  • Je kunt het helemaal GRATIS opsturen naar ons
  • Altijd een actuele taxatie

Wat doen wij met uw laptops?

FIX2GO IT-Solutions geeft bijvoorbeeld je oude device een tweede leven, op basis waarvan we jou een interessant bedrag kunnen uitbetalen.

Allereerst halen wij de harde schijven uit de gebruikte laptops. De harde schijven worden vervolgens “gewiped” met onze speciaal software Blancco daarvoor ontwikkelde data-wiper. Wij wipen de schijven conform de allerhoogste eisen. Hiervoor is FIX2GO IT-Solutions ook gecertificeerd. Na dit proces is de data vernietigd. De apparatuur wordt vervolgens optisch gereinigd en afhankelijk van de eindafnemer vind er een upgrade plaats en wordt de nieuwe software geïnstalleerd. Vervolgens worden alle functies getest, eventueel worden de accu’s (preventief) vervangen, waarna de laptops aan een nieuw “leven” beginnen.


<<<Gratis waardebepaling van oude hardware>>>

Wat is uw oude hardware waard?

Staat uw verouderde hardware in de weg? Wilt u laptops inruilen? Wilt u de waarde hiervan besteden aan iets anders? FIX2GO IT-Solutions biedt u de oplossing. Wij zijn dé opkoper van hardware met al meer dan 5 jaar ervaring. U kunt uw oude modellen tot 5 jaar oud bij ons kwijt. Bovendien verwijderen wij alle data vakkundig en veilig, zodat uw gegevens niet op straat komen te liggen: wij zijn hiervoor ISO gecertificeerd.

Vul hiervoor het formulier in om een gratis waardebepaling te ontvangen.

Oude laptops inruilen

Heeft u oude laptops in uw bedrijf die niet meer worden gebruikt of niet meer optimaal werken? Ook laptops inruilen is mogelijk, dus wij kopen deze graag op. U krijgt de beste prijs voor het inruilen van uw oude laptops.

Vul hiervoor het formulier in om een gratis waardebepaling te ontvangen.